Excursies Hiroshima

Excursies Hiroshima

Miyajima: theeceremonie en kalligrafie met Kimono


Ga de Tokujuji-tempel in en ervaar de traditionele Japanse cultuur en sfeer. Kies je kimono en Obi-riem. Het duurt langer voordat vrouwen gekleed gaan, zodat mannen origami kunnen leren terwijl ze wachten.

Je eerste gezamenlijke activiteit is kalligrafie. Meer informatie over de gebruikte hulpmiddelen en hoe u de lijnen kunt tekenen met stapsgewijze instructies. Heb voldoende tijd om te oefenen. Kies een of meer van de Kanji, Chinese karakters om te tekenen. Terwijl u oefent, maakt uw instructeur een voorbeeld van uw naam. Nadat je de Kanji hebt geoefend, oefen je hoe je je naam in het Japans kunt tekenen, hetzij in Hiragana of Katakana. Selecteer het beste van je werk en onderteken het en stempel het. Het wordt in een cilinder gezet om mee naar huis te nemen.

De volgende is de theeceremonie, die 5 stappen heeft. Eerst zal de theemeester de gereedschappen inbrengen. Daarna zuiveren ze de gereedschappen, maken de thee, maken de gereedschappen schoon en nemen alles mee terug naar de Mizuya, achtertuin. Geniet van snoep en matcha-thee. Leer hoe je de thee op de juiste manier drinkt en hoe je de thee maakt. Maak een wandeling door de prachtige Japanse tuin en maak foto's.


Wandeltocht door het UNESCO werelderfgoed Miyajima


Allereerst zal de tour per veerboot naar het eiland Miyajima gaan en het Itsukushima-heiligdom bezoeken. Itsukushima-schrijn staat algemeen bekend als een van de 'Japan Sankyo' (de drie beroemdste plekken van Japan), naast 'Matsushima' in Miyagi en 'Amanohashidate' in Kyoto, en wordt ook erkend als een Werelderfgoed.Myyajima is een van de de toeristische attracties die Japan symboliseren: verblijf in het Itsukushima-heiligdom gedurende ongeveer 30 minuten en geniet van het spectaculaire uitzicht op de Otorii, drijvend in de zee vanaf het heiligdom.

Vervolgens bezoekt u het belangrijkste heiligdom, Itsukushima, het belangrijkste heiligdom van de Shingon-sekte Omuro-factie, staat bekend om zijn festival naast een andere tempel van Itsukushima-schrijn, de Daishoin. De "Kukai" werd geopend in het jaar 806, en er is een diepe verbinding met de keizerlijke familie, en heeft ook een gestalte die een bezoek waard is van de Dalai Lama in 2006. Er zijn veel schilderachtige plekjes zoals "Oshima-grotten", waar de Boeddhabeelden van Shikoku achthonderd locaties staan ​​opgesteld in de donkere grot, de gouden schittering en Kana 1000 Amida Boeddha zijn op volgorde gerangschikt, met prachtige wijken die harmonieus zijn verbonden met de omringende natuur met groot effect. Je kunt ongeveer 30 minuten rond de Daishoin kijken.

Vervolgens ga je de stijging van de hoogste berg van Miyajima, Mt. Misen (hoogte 535 m), het hoogtepunt van deze tour. Onderweg wandel je door de kathedraal langs de achterkant van de kathedraal naar de top langs drie wandelpaden die leiden naar en rond de berg. Tijdens het klimmen, neem je een pauze, maar houd je de klim van ongeveer 2000 stenen treden en streef je naar de top. Je gids zal volgens je tempo blijven, je kunt zonder zorgen van het landschap genieten. Op de top van de berg is er een observatieplatform, en Itsukushima-altaar kan natuurlijk worden genoten met een prachtig uitzicht over de Seto Inland Zee tot aan de eilanden van de Ehime-prefectuur aan de andere kant. Na een pauze op de top loopt de tour naar de kabelbaanstop, spring op en ga de berg af. Na waarschijnlijk een hongergevoel te hebben opgelopen, zal uw gids u begeleiden naar een restaurant dat past bij uw voorkeur voor de lunch. Na de lunch keert de veerboot terug van de haven naar Miyajimaguchi aan de andere kant en eindigt de tour.


Hiroshima: Full-Day City & Miyajima Island Rondleiding UNESCO werelderfgoed


Op deze privé-tour, zal een professionele en informatieve gids u te begeleiden voor de dag naar de stad in leven door het uitleggen van de lokale geschiedenis en cultuur te brengen. Het is een perfecte gelegenheid om te leren over de tragedie en hoe de stad herstelde daarna.
De excursie omvat een veerboot vanuit de memorial park te Miyajima direct en biedt u een mooi uitzicht en de reis.

Hiroshima staat bekend als een stad die in de wereld werd gebombardeerd voor het eerst door een nucleaire (atoom) bom en dus, is de stad ook bekend als een voor de vrede. Gelegen in het zuidwestelijke deel van de Japanse archipel, Hiroshima is gezegend met een mild klimaat. Daarnaast is de rijke natuur van de Seto Inland Sea en de Chugoku Bergen sieren Hiroshima vier seizoenen met levendige kleuren.

Geschiedenis van Hiroshima Peace Memorial Park

Dit monument park rust ligt in het centrum van de Hiroshima, en werd gebouwd met een geweldig gevoel om te voorkomen dat een herhaling van de ramp door de atoombom geleden. Stil gebed wordt waargenomen elke 6 augustus om 8:15 uur in het park.

Over Miyajima Island

Naast Matsushima en Amanohashidate, Miyajima Island is een unieke plek die bekend staat als één van de drie mooiste locaties in Japan. 14% van het eiland is gecertificeerd een UNESCO World Heritage Site.

Itsukushima Shrine

Itsukushima Shrine, gebouwd om zijn huidige vorm door Taira geen Kiyomori in de 12e eeuw, is gelegen op een unieke locatie. U kunt een uitzicht op de grote rode poort genaamd Torii van de oceaan te hebben. Dit heiligdom werd gecertificeerd als een UNESCO World Heritage Site in 1996. U zult versteld staan ​​van het mooie contrast tussen de blauwe oceaan en de rode poort. Als het gaat om laag tij, kun je in de buurt van deze poort door het lopen van de zeebodem.

Miyajima Ropeway * Toegangsprijs voor de kabelbaan is niet inbegrepen

Je kunt gaan naar de hoogste berg in Miyajima per kabelbaan. De 360 ​​° panorama uitzicht is spectaculair. Op de top van deze bergen, zult u Reika-do (Eternal Fire Hall) te vinden. Het vuur van deze zaal blijft branden voor ongeveer 1200 jaar. Dit brandend vuur werd gebruikt om de vlam van de vrede in Hiroshima Peace Memorial Park te steken.

Voorbeeldroute:

- 9:00: Hotel pick-up van Hiroshima
- 9:30-11:30: Hiroshima Peace Memorial Park
- 12:40-15:40: Miyajima en lunch
- 17:00: Transfer terug naar het hotel in Hiroshima